Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταoem 360 gym equipment διαδικτυακός κατασκευαστής
Πιστοποίηση
Κίνα Guangzhou Huasheng Fitness Equipment Co.,ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Guangzhou Huasheng Fitness Equipment Co.,ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Διατάξαμε τους πλήρεις εξοπλισμούς γυμναστικής από Huasheng πέρυσι για την εμπορική γυμναστική μας, πολύ καλή ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές, ανοίγουμε μια μεγαλύτερη, έχουμε τοποθετήσει τη δεύτερη διαταγή, ευθυμίες

—— Dar AlQudrah Company LTD

Έχει κάνει επιχειρήσεις με την ικανότητα Huasheng και halking από 2016,5 έτη, έχω τοποθετήσει πολλές διαταγές, πρόκειται να πάρω τους εξοπλισμούς γυμναστικής εμπορευματοκιβωτίων 20ft σύντομα.

—— Ροδαλός-Γκάνα

Έχει κάνει επιχειρήσεις με την ικανότητα Huasheng και halking από 2017,4 έτη τώρα έχω τοποθετήσει πολλές διαταγές, πρόκειται να πάρω τους εξοπλισμούς γυμναστικής εμπορευματοκιβωτίων 20ft σύντομα.

—— Moad Ali-Λιβύη

Η ικανότητα Huasheng έστειλε ακριβώς τα αγαθά στην αποθήκη εμπορευμάτων μας σε Guangzhou, προγραμματίζω να διατάξω περισσότερους εξοπλισμούς για τη γυμναστική μου φέτος, καλή ποιότητα

—— Έγκαιρο φορτίο (Ε.Α.Ε.)

Διέταξα τους εξοπλισμούς γυμναστικής εμπορευματοκιβωτίων 1*40HQ από την ικανότητα Huasheng, την πολύ γρήγορη παράδοση και τη μεγάλη υπηρεσία. Πρόκειται να ανοίξω έναν άλλο κλάδο.

—— mouhamad melhem (Λίβανος)

Δεύτερη διαταγή, πολύ έγκαιρη παράδοση και καλή υπηρεσία. Πρόκειται να αγοράσουμε τις καρδιο μηχανές υπολοίπου από την επιχείρησή σας.

—— Dar AlQudrah Company ΕΠΕ-Σαουδάραβας

Είμαι από Bostwana, αγόρασε ακριβώς μερικούς εξοπλισμούς γυμναστικής από την ικανότητα Huasheng, πρόκειται να αγοράσουμε περισσότερων στο τέλος Augest, του 2021, της μεγάλων επιχείρησης και της υπηρεσίας

—— ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΊΘΑΛΨΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΖΩΉΣ

Τοποθέτησε τη δεύτερη διαταγή σε Halking, είμαι πολύ ικανοποιημένος με την πρώτη γραμμή

—— ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΊΘΑΛΨΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΖΩΉΣ

Είμαι από τις ΗΠΑ και διέταξα μερικούς εξοπλισμούς γυμναστικής από Halking, θα στείλω κατά τη διάρκεια μπορώ, εάν η ποιότητα είναι μεγάλη, εγώ θα διατάξω περισσότεροι

—— Sanders του Jimmy (ΗΠΑ)

Τοποθετημένη διαταγή για τους εξοπλισμούς μιας 20ft γυμναστικής εμπορευματοκιβωτίων σε Halking για σχεδόν 20 ημέρες. Είναι έτοιμοι να στείλουν σύντομα και δεν μπορούν να περιμένουν να πάρουν τα αγαθά εγκατεστημένα στη γυμναστική μου.

—— Neto-Μοζαμβίκη

Είμαι από τη Ρουμανία και τη μετάβαση να ανοιχτεί μια γυμναστική, αγόρασα το πλήρες εμπορευματοκιβώτιο 20ft των εξοπλισμών γυμναστικής από την ικανότητα Huasheng, φόρτωσαν ακριβώς το εμπορευματοκιβώτιο και αναμένω να λάβω μετά από έναν μήνα. Δεν μπορώ να περιμένω, εάν η ποιότητα είναι μεγάλη, εγώ θα διατάξω περισσότερων από την ικανότητα Huasheng.

—— Cristian Petria (Ρουμανία)

Είμαι Safyan από το Ηνωμένο Βασίλειο, έχω τοποθετήσει διάφορες διαταγές σε Halking, είμαι πολύ ικανοποιημένος με την υπηρεσία και τον επαγγελματισμό του, αυτό το μήνα τοποθετώ μια νέα διαταγή σε τον πάλι και πρόκειται να στείλει σύντομα. Ενδεχομένως στην εργασία με πάλι σύντομα.

—— Aries συνεταίρος-UK

Είμαι από τη Νιγηρία, πρόκειται να ανοίξω μια γυμναστική, αγόρασα το πλήρες εμπορευματοκιβώτιο 20ft των εξοπλισμών γυμναστικής από την ικανότητα Huasheng. Ακριβώς έλαβε το εμπορευματοκιβώτιο και τη μετάβαση να εγκατασταθούν οι μηχανές στη γυμναστική μου σύντομα. Θα αγοράσω περισσότερων εάν οι μηχανές φανούν πολύ συμπαθητικές Ευχαριστιών

—— obinna ekezie (Νιγηρία)

Είμαι από το Τρινιδάδ και Τομπάγκο, μέχρι τώρα, εγώ αγόρασα 2 εμπορευματοκιβώτια 40HQ των εξοπλισμών γυμναστικής από Halking και το κοίταγμα για να αγοράσω περισσότερων για την αγορά μας, καθώς ξεπουλήθηκαν τόσο γρήγορα. Ευχαριστίες που για την υποστήριξη και τις συμπαθητικές συνεργασίες.

—— Nicholas Ramnarine

Αγόρασα δύο treadmills GT7S από Halking, θα είναι δείγματα για τη γυμναστική μου. Εάν η ποιότητα είναι μεγάλη και θα αγοράσω περισσότερους, ανυπομονώντας να κάνει επιχειρήσεις με Mr.Halking πάλι.

—— Danny φρέσκος (Νιγηρία)

Είμαι η Jessica από τη Μοζαμβίκη, αγόρασα από Halking το 2018, λόγω του covid-19, τοποθέτησα ακριβώς τη νέα διαταγή μου σε τον. Έστειλε treadmills, η συσκευασία φαίνεται μεγάλη και πιστεύω ότι η ποιότητα θα είναι πολύ συμπαθητική.

—— Jessica charmila-Μοζαμβίκη

Η ικανότητα Huasheng φόρτωσε ένα εμπορευματοκιβώτιο 40HQ των εξοπλισμών γυμναστικής για με μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου και τώρα το εμπορευματοκιβώτιο είναι στον τρόπο στη Λιβύη, δεν μπορώ να περιμένω να λάβω τα cargos και να συγκεντρώσω όλες τις νέες μηχανές στη γυμναστική μας. Ευχαριστίες για τον επαγγελματισμό και την παροχή Halking των εξοπλισμών γυμναστικής καλής ποιότητας

—— Moad Ali-Λιβύη

Λάβαμε τους εξοπλισμούς γυμναστικής που αξίας περίπου $50000 αγοράσαμε από την ικανότητα Huasheng. Ποιότητα και ευχαριστίες της Νίκαιας για τη μεγάλη υπηρεσία Halking. Κάνατε DDP incoterm για μας, που είναι πολύ καλό, αυτό μας βοηθήσατε εκτός από πολύ χρόνος και πράγματα για να κάνετε Η επόμενη διαταγή θα χρησιμοποιήσει DDP incoterm επίσης

—— Renee Duus (ΗΠΑ)

Η λίμνη παρουσιάζει εμείς αγόρασε από την ικανότητα Huasheng στάλη λίγες ημέρες πριν, ευχαριστίες για τη μεγάλη υπηρεσία Halking. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να λάβουμε τους πίνακες και να συγκεντρώσουμε στη λέσχη μας. Κοίταγμα για να κάνει επιχειρήσεις με Halking πάλι.

—— Mohamad Alnounou (Ντουμπάι)

Είμαι Online Chat Now